02 Juni 2016

Jeep rockar både Spanien och Sölvesborg – firar stort med Freedom Days

En årslång 75-årsfest - det är vad Jeep arrangerar under hela 2016.
2-5 juni pågår "Camp Jeep" i Spanien med tusentals besökande Jeep-entusiaster och
svenska hedersgäster: The Hives som gör en unik konsert.
I Sverige är Jeep dessutom samarbetspartner till festivalen Sweden Rock och firar
"Freedom days" med unikt cykelpaket till Jeep-köpare.


- Konsert med The Hives på "Camp Jeep" i Spanien
- Jeep officiell partner till Sweden Rock Festival
- Freedom days i Sverige med unikt erbjudande

Stockholm, 2 juni 2016 - En storslagen fest för att fira 75 år av äventyrslust och frihet väntar i Bassella i Spanien. Sedan Jeep grundades 1941 har miljontals fordon tillverkats och tagit sina ägare långt bortom vägs ände - och mellan 2 och 5 juni firas jubilaren stort av tusentals entusiaster på "Camp Jeep" i Spanien. En fest arrangerad av Jeep Owners Club och med svenska hedersgäster; bandet The Hives som gör en unik konsert 4 juni - kvällen innan födelsedagen av den allra första Jeep-bilen som rullade av bandet den 5 juni 1941.

Tusentals Jeep-entusiaster till festen
Jeep Owners Club är den officiella ägarklubben för Jeep och är aktiva i mer än 24 länder i EMEAregionen där man också har fler än 75 000 medlemmar. Till årets arrangemang - som är det tredje i Europa - väntas tusentals Jeep-entusiaster och bilar. Dessutom finns två konceptbilar på plats tillsammans med en rad ikoniska klassiker. Besökarna har dessutom möjlighet att testa sina bilar på utmanande terrängbanor under guidning av professionella instruktörer.

Till svenska fans: Jeep partner till Sweden Rock

De svenska Jeep-fansen som inte har möjlighet att besöka festen i Spanien kan i stället ta sig till festivalen Sweden Rock i Sölvesborg mellan 8 och 11 juni - som Jeep är stolt samarbetspartner till. 33 000 besökare väntas till rockfestivalen och tre Jeep Grand Cherokee och två Jeep Wrangler Unlimited kommer att transportera såväl nationella som internationella artister till och från festivalområdet på ett säkert, äventyrligt och komfortabelt sätt.

Under Jeep Freedom days, som pågår fram till 13 juni, finns det dessutom extra förmånliga erbjudande på Jeep-modeller samtidigt som köparna av en ny Jeep också får en unik Jeep mountainbike på köpet. Dessutom är det rabatt på "Freedom packs by Mopar" med cykelhållare för att transportera nya cykeln.


Är du journalist, önskar mer information och själv vill ta Jeeps modeller för en
provkörning? Kontakta:

Bjarne Petersen
PR- och Informationschef
Mobiltelefon: +45 2927 8832
E-post: bjarne.petersen@fcagroup.com
www.jeep.se

senaste videorna

avancerad sökning

Sök...

Från
Till
Sök